ÄNTLIGEN HEMMA

ÄNTLIGEN HEMMA. vart överallt idag känns det som. 
var ju ute igår. haha vill inte ens minnas någonting från igår.. men bra var det i alla fall! 
gick in till stan runt 10 med sandra, vi åt mat och sen kollade runt lite i affärer. Fick med mig ett par marinblåa myxor och ett par solglasögon som jag letat efter överallt. jag kan aldrig ha solglasögon annars men dessa var faktiskt riktigt bra :D runt 2 gick vi till salongen och fixade lite saker, jag gjorde även trådning i ansiktet, det tar bort små håren i ansiktet och man blir jätte len! och jobbat idag osv.. nu ska jag rensa garderoben och göra det fint!


SHOPPING

sitter i soffan och har nästan nyss kommit hem från skolan,
ska strax åka till bergvik & IKEA. kolla efter lite kläder och nya saker till rummet :D 
sen när jag kommer hem gör jag mig iordning för att ikväll blir det utgång! LÄNGESEDAN!

NYA NAGLAR

gjort nya naglar och sähär blev dom! :D PINK - 

FULLT UPP

fullt upp denna veckan, har 11 kunder som jag ska klippa och färga! :D
så nu åker jag till vålberg och fixar håret på min kusin, skjutsen är här så uppdaterar mer sen! 

TILLBAKA

nu är jag tillbaka till bloggen och kommer uppdatera som vanligt igen!
 
långhelg.. ledig varje måndag! hur skönt som helst :D 
vaknade tidigt idag, redan vid 7. kollade på en film sen gjorde jag frukost & gick ut på en långpromenad i skogen! 

SJUK

alltså ärligt talat. detta har vart den värsta veckan i mitt liv,
började i lördags när jag vaknade, trodde verkligen att jag var jätte bakis (blir nästan aldrig bakfull) så låg hemma och vilade, men det blev aldrig bra, jag fick feber och mådde jätte dåligt. sen fick jag sår i munnen, tandköttet har svullnat upp så kan verkligen inte äta hur mycket jag än försöker för det gör så ont. mina kinder har också svullnat upp jätte mycket så inte kunnat ha i percingarna... detta började alltså i lördags och nu är det tisdag natt och det är inte bättre. jo febern har försvunnit men jag har hellre feber än det andra.
idag började mina fingrar svullna upp också, blää det gör jätte ont! och jag som har bokat tid till att göra mina naglar imorgon!!!! ska göra det ändå, hur ont det än gör. 
jag duchar typ 6 gånger per dag för att jag fryser-svettas-fryser-svettas osv. när jag fryser, fryser jag till och med i bastun haha. konstiiiigt. och läkaren säger att det bara är något virus, så det är bara att vänta på att skiten försvinner!

13.3.7

ni har väll inte missat att det är elit-dagen idag? ;)
   
 

NEW IN

NEW IN!

OJOJOJ

totalt glömt bort bloggen, men nu ska jag börja igen. har haft fullt upp.
men nu börjar allt på nytt!
 

slutade skolan 11 idag så jag och sandra åkte in till stan och lunchade på wook kitcken. mums! sen vidare till badhuset och bad & leka ;), haha åh va roligt det är att åka rutschkanor! nu är jag helt slut och trött, blåmärken överallt och ett rött märke i pannan från när jag voltade i rutsckanan haha...vi var där i 5 timmar, då vi var helt utmattade och kände oss hungriga igen. då gick vi till pacha och åt 2 rätters. nu ligger jag i min gosiga säng med en chai latte som jag ska dricka för har så ont i halsen, vill att det ska gå över nu när det är fredag imorgon osv ;) om ni bara visste vad jag längtat till helg. nu är klockan över 12 också så det är som fredag, WOHO! 
 
vi kör på en dagens outfit!