nytttttt

är helt slut, sjuk och allt är bara segt. min feber blir bara högre och jag kommer aldrig bli frisk känns det som! var på stan både igår och idag även fast jag är hängig, klarar inte av att bara sitta inne. så igår var jag på stan med mamma en snabbis sen kom emma, och idag träffade jag emma och fanny. blev shopping både igår och idag. jag fick med mig - två par shorts - två linnen - en långärmad tröja - en jumpsuit - två halsband och smink/ behövliga saker. skönt med lite nya saker, brukar inte hitta så mycket klädet här i karlstad eftersom vi knappt har några affärer här men lite blev det med hem i alla fall! :) ska gå ner nu och hämta mina jordgubbar och sätta på en film, kanske städa rummet innan också. lägga mig i tid i alla fall så jag orkar upp och jobba imorgon även fast jag är sjuuuk..

båtfest och bullar

 är hemma hos mamma nu och hjälpte henne nyss att baka bullar haha. gött var det i alla fall med nybakade bullar och mjölk ;) igår var jag på båtfest i borgvik det var treeeeevligt! åkte sen hem till pappa, men åkte därifrån rätt tidigt in till stan, nu ska jag kolla på project X och äta bulllllar!
 

åker till vålberg

dorg mig upp ur sängen tillslut så nu har jag gjort mig iordning lite och tar snar bussen till pappa, vet inte vad jag ska göra där men orkar inte sitta hemma själv och göra ingenting. 
får se om jag sover kvar eller om jag åker hem till Karlstad igeeeen

midsommar!

igår var det midsommar! jag åkte till amanda rätt tidigt vi grillade och åt god mat, jordgubbar o såå :D
sen gjorde vi oss ordning träffade roligt folk och hade en bra kväll
tog inga bilder under kvällen, så får bli lite bilder när jag var hos amanda!
liger fortfarande i sängen, är jätt trött och seg. antingen ligger jag här hela dagen eller så drar jag mig upp och åker till pappa en sväng!
 

staden med emmsimus

jobbat idag och imorgon är det sista dagen innan ledigt! skönt!!
efter jobbet åkte jag hem en sväng och sedan in till stan för att träffa emma. vi satt och pratade nere vid sandgrund en stund sen blev vi hungriga så det fick bli donkeen. efter midsommar börjar mitt nyttiga liv igen. hård träning!!
sen köpte vi glass, gick ner till sandrgund igen och mötte Olow och Andreas en jätte snabbis.
nu är jag jätte trött, ska lägga mig en liten stund, emma sover här i natt också.


goooodis

sitter hemma och äter godis samtidigt som jag pratar med julle i telefonen wäähää

Kaffe namnam

Sov knappt 3 timmar inatt så idag har jag fått leva på kaffe för att klara av dagen, men nu är andra dagen på jobbet klart och jag är nu hemma, så nu tar jag mig en macka och kaffe!


första jobbdagen

Första dagen på ålderdomshemmet i dag, kan ju säga att det är lite ovan att behöva presentera sig ungefär 10ggr varje gång man pratar med en ny gamling för att dom glömmer bort vem man är, dom är fascinerade över mina piercingar, och har aldrig sett något liknande. Samtidigt som dom nu sitter och kollar på begravningsbyrån på tvn, jag tycker synd om dom!
gammal


bra dagar!

sitter hemma med amelie och emma, precis fått massage av amelie också ONT! knutar i hela ryggen!
pratar om allt möjligt, gottar i oss en massa gott också.
sandra åkte härifrån halv fem och innan dess var vi kockar i köket ;) as god mat gjorde vi!
mina senaste dagar har vart så bra!!!!!!
nu ska vi prata skit och kolla film ♣

i din vaginala öppning

Hej kompisar!
Emma här. Jag och Felicia är sötsugna och ska gå och stilla vårt begär. Vill ha en och en annan pitsa också, men man kan inte få allt. Eller så kanske Regine gör nån god mat. Då har jag allt och lite till. Asgött
Jag och Feilica ska sedan kolla på film kvällen lång. Men det blir nog ett och annat stök också. Hon kan ju bara inte vara tyst den där kospenan. Hihi. Puss

sova uuuuut!

riktigt skönt att sova ut idag! det var längesen jag fick göra de, har haft fullt upp hela tiden haha :)
jag och sandra har nyss kollat klart på filmen the vow den är så braaaaa!
emma kommer sen till mig så får se vad vi ska göra, börjar jobba i morgon också så jag får sommarlov om tre veckor! men nu ska jag och sandra gå ner och äta frulle häääjjs!

ÖVERLYCKLIG

när jag hade mött upp sandra vid bussen åkte vi hem, satt i soffan och pratade massor, tiden gick jätte fort så vi gjorde oss iordning lite snabbt runt halv 9 där någonstands, sen gick vi ner till stan för att köpa lite gott vi skulle ha till filmen vi skulle se, men så gick vi ner till sandgrund istället där vi mötte Emma,Olow,Andreas & olliver, satt och pratade och hade jätte roligt vi åkte longboard också! underbar kväll!
vi drog från sandgrund runt 02:00 då vi åkte in till stan och dräffade lite annat folk,
detta är bästa dagen i mitt liv! jag har pratat med lil wayne i telefonen!
det låter helt overkligt men det är de inte! ingen kan vara gladare än mig och sandra nu haha! berättar de för alla jag ser, kommer sova underbart inatt om det ens blir något sovande!
klockan är snart 4 , jag och sandra ska nu sätta på en film och äta godis!

baluppsättning

hemma från grums nu, baluppsättningen blev riktigt bra och sminket också!
dom var så fina såå!
nu ska jag träffa sandra så får jag se vad det blir i kväll!

HAHAHAH

ligger i sängen hemma hos emma nu, vi har färgat håret på henne och allt vad vi har gjort.
vi sminkade varandra lite snyggt också ;)
skrattat så jag har ont i magen HAHA!
hahaha olagligt snygga

go frulle + baluppsättning

åkte till skolan imorse för att göra mitt sista prov
det gick på en kvart så slutade 9, jag och bella åkte in till stan gör att köpa god frulle!
sen la vi oss och sov en stund, nu har bella åkt hem och jag har gjort mig iordning, för jag tar snart bussen till klippoteket och få lite instruktioner om hur jag ska göra Jennies baluppsättning på lördag. känns spännande med tanke på att det är första baluppsättningen som är "riktig" så det ska blir roligt!

snart sommarlov

det är nästan som att jag har sommarlov nu! ingen mer riktigt skoldag i ettan! känns underbar
imorgon är vi lediga och på onsdag ska vi ut med klassen och grilla, på tordsag är vi lediga eftersom det är student så då blir det utgång med bra vänner<3
sen på fredag ska vi till skolan, säga hejdå till lärarna och fika en liten stund sen är det SOMMARLOV! ledig från skolan i 72 dagar är inte fel.
längtar också tills jag och amanda ska göra massa roligt i sommar som vi planerat. denna sommaren kommer bli mer än bäst!!!!!
<3

.

gick ut igår med amanda, det var roligt i början men sen skret sig allt..

idag tänker jag ligga hemma isängen hela dagen men ikväll ska jag ut igen!!!!!
inga bilder för idag är jag på dåligt humör allt är dåligt heeeej

black is baaaack

skräll! haha! slutade tidigt idag så var hemma redan klockan 12 :D bella följde med hem men innan vi kom hem köpte vi såklar med oss något gott hem som vanligt när det är vi två ;)
jag hittade marabou BLACK överlycklig haha, köpte med pizza också
nu har vi ätit klar och ligger och kollar på tv!

lite mer skydd ;)

haha! tycker mina magmuskler behöver lite mer skydd så går ner till konsum och köper b&j ♥


sveriges nationaldag!

grattis till sveriiiiige!!!
kunde inte vara en bättre dag idag..få ligga i sängen hela dagen och är ledig från skolan.
somnade precis efter att emma hade åkt ifrån mig igår runt klockan 10, och sov till halv 1 idag så nu känner jag mig tillräckligt utvilad men ska ändå ligga i sängen hela dagen, dåligt väder är det också så då gör det inget att ligga inne;)

ska kolla på the vow för ungefär 5 gången på två dagar, haha! men den är så bra!
fast först kanske jag ska dra mig iväg till konsum och köpa något gott!

I skolan

Sitter i skolan och har mentorsträff och som vanligt massa tjat, haha. Orkar inte lyssna på de längre så sitter och pratar med Amanda istället om planer för sommaren! Vi har kommit på så mycket bra saker speciellt en sak..iiih! Det kommer bli så roligt, längtar till sommaren, nu är det bara en veckan och 3 dagar kvar men bara 5 skoldagar!!!!! Slutar om en timme så jag ska möta Emma i stan, ska köpa hårfärg och färga hennes senare i eftermiddag! Förövrigt ser jag ut som en anka idag och är jätte trött pusss!


look at my new baby smily

när jag städat klart rummet hittade jag piercing nålen, så det fick bli en smily piercing, ser ut som jag har snus under läppen nu för det är så svullet annars är det niiiice !!

new in!

tänkte visa vad jag fick med mig från lördag och måndag på stan..
köpte även ett par skor, smink och silver schampo som jag inte orkade ta kort på!:)
svart stickad tröja

linne

hunnit med mycket idag!

idag har jag hunnit med mycket! var i skolan först sen åkte jag och bella ner till stan och kollade runt, så fick med mig lite kläder o smått som jag tänkte visa lite senare :)
mötte nicke en liten stund på stan också innan vi åkte därifrån,
jag gick jag på en promenad så köpte jordgubbar på vägen hem, så otroligt gott MMMM!!!
satt på balkongen och njöt av jordgubbarna sen var det bara att börja med storstädningen i mitt rum, packade upp alla kartonger som var kvar som jag inte orkat packa upp men nu är det klart! skönt.
snart går jag till amelie och kollar på film!
fika med bellis:


jag kommer till solen

han med att gå till solariet idag också, eftersom det var sånt skit väder så är det jag som får komma till solen eftersom den inte kommer till mig;)
skulle sola en 20 minutare men det var nybytta rör så klarade inte av att vara där hela tiden, för jävlar vad det brände på rumpan haha!

jag blir alltid snäll och gullig när jag får som jag vill nananananana

nu tänkte jag att jag ska börja blogga igen..
har ingenting speciellt att berätta om vad jag har gjort när jag har vat borde men det är en hel del haha!
men tänkte berätta lite om denna helgen.
fredagen så följde fia med mig direkt efter skolan så färgade vi hennes hår, sen beställde vi pizza och drack vin till de innan vi skulle ut.. men först kom isabelle till oss också. sen åkte vi till en fest där det var jätte roliga och goa folk så fredan blev bra! var hemma runt 3 kan jag tänka mig :)
sen på lördagen låg jag i soffan hela dagen och inte gjorde något speciellt tänkte vara hemma men sen blev det en spontan utgång ändå! mötte emma i stan så åkte vi och förfestade med robin,albin och benjamin. sen senare på 18 års fest!
denna helgen har vart jätte bra! så idag så har jag bara legat i sängen typ!


töjt näsan från 1,2 till 1,6 också förresten! ;)