MUMS


MYJS


SJUKLING

klarade inte av att vara i skolan till klockan 5 idag, mår för dåligt för de. 
har bihålsinflamation, vilket gör att jag får världens spänningshuvudvärk, feber, snuvig och hostar.. inte kul.
åkte hem efter första lektionen så var i skolan 2 timmar. nu ska jag lägga mig och vila sen runt 5 åker jag och möter sandra för en myskväll!
glad trots att jag är sjuk ;)

puss OCH 

MYSKVÄLL

Inte ofta detta händer, jag är hemma på en lördag. men helt ärligt var det helt välbehövligt ska jag säga er!
så denna lördagen tillbringar jag med maja men film, godis och ostbågar!

SMILEGROPAR

fick en kommentar om mina cheeks, om jag får smilegropar när jag tar ur piercingarna. och JA det får jag, väldigt mycket också haha, här har ni bild på hur det serut när jag ler utan mina piercingar i kinderna :)

THIRD PARTY

igår var det Third party på tempel, åkte till stan där jag mötte upp sandra och issa. vi gick in på krogen redan kl 22 då det var fördrinkar och annat kul. kvällen igår blev inte dyr, fick nämligen en massa kuponger av en som jobbar där så jag fick gratis drinkar i baren! niiiice ;) 

THIRD PARTY PÅ TEMPEL 15 FEBRUARI

på Fredag är det Third party på tempel, ni har väl inte glömt att köpa biljett? gör det idag isåfall!
kommer bli såå värt! kommer bli röjigt ;) 
vem ska inte dit?! du som inte åker dit missar något riktigt kul, självklart åker jag dit med sandra :D

SKOLAN

halloj! vilken stressig morgon... vaknade upp i soffan imorse med datorn i knät och alla ljus var tända.. haha jag satt uppe länge igårkväll men somnade visst utan att jag hade en aning om de, så 10 minuter innan bussen gick vaknade jag, men jag han med bussen ;) dock ser jag hemsk ut idag haha men det spelar inte så stor roll eftersom vi slutar redan kl 12 idag :) 

MARABOU LAKRITS

MMM äter godis 

HARDCORE

bilderna från kryssningen har kommit så tänkte visa upp några!
har bivit tagad i över 30 bilder haha och jag vill inte ens se hälften av dom för dom är så hemska..tänk när en bild är tagen när man har supit 2 dagar i rad utan att sovit och inte gjort sig iordning på nytt?? då är det inte kul ;)
och senare kanske det kommer upp någon bild från när jag dansade på cenen inför alla (hahaha) men det var kul.
allt var grymt kul. så nu är redan nästa kryssning bokad! den är 16-18 maj! BOKA NI MED!
så jävla värt och kul. har skaffat så många nua kompisar från den resan så missa inte.

BERGVIK MED MOTTI

efter skolan åkte jag och mamma direkt till Bergvik kollade runt lite och åt mat.
satt och pratade en lång stund om allt & inget, mysigt! fick bara med mig en BH hem och inget mer. förutom semlor som jag och mamma köpte med, så när vi kom hem tog vi en semla och ChaiLatte. mumsigt!
(självklart så måste man äta en semla på semmeldagen "fettisdagen")
outfit

TRÖTTER

trött trött trött...
sov till 18 igår och sen somnade hyfsat tidigt på kvällen, och idag är jag jätte trött. kanske är det för att jag sovit för mycket? skulle tro de. slutar 11 idag sen åker jag raka vägen hem! eller juste först till banken för att ta tag i några ärenden som måste göras, sandra kommer hem till mig sen också så får vi se vad det blir! puss o peace ;)

TEMPEL

när jag kom hem från kryssningen igår (lördag) så sätte det inget stopp för mig och sandra att gå ut på krogen. 
haha alltså ibland förstår jag mig inte på oss. på hela kryssningen sov vi inte mer än en timme och sen kör vi när vi kommer hem igen. men det är väl så, 100%? ;) aldrig vart så trött som jag var efter denna helg!
sen undrar jag vad killen bakom mig kollar på HAHA.
 

KRYSSNING

har haft en sjukt kul helg ska ni veta! ni som missade kryssningen army of hardcore missade något riktigt jävla roligt! alla bilder kommer ut innom kort så sålänge får ni en riktigt snygg bild på mig haha ;)

OUTFIT & FACELOOK - TODAY

åker in och tar en fika med sandra! snön är tillbaka också, usch! jag som trode att det var påväg att bli vår men nej nej. så idag åker mössan på!
utanför mitt fönster just nu, snö snö snö..

MOT GÖTEBORG FFS!!!

usch säger jag bara! hahah trodde verkligen att jag kommit på fel tåg men kunde bara inte förstå hur?!
satt och hade panik i typ 40 min för att tåget åkte verkligen inte de hållet det brukar göra. 
och eftersom jag och mamma sen kom fram till att det var fel tåg (jag pratade med henne i tel) så gick jag av tåget. så såg jag att det stod två kontuktörer där så gick fram till dom och frågade när nästa tåg mot karlstad skulle gå.
dom kollade på mig lite konstigt och sa att det inte gick något förens ikväll.. så säger jag med ledsen röst "för det är så att jag tog fel tåg" så frågar dom var jag ska osv och jag svarar Göteborg, då kollar dom ännu konstigare på mig och börjar skratta jätte mycket åt mig och sa att det var rätt tåg, bara att jag inte åkte med SJ utan något annat bolag. hahahh alla vi tre höll på o dö av skratt speciellt jag som tyckte det var sååå pinsamt HAHA. så fel det kan bli. 
tänk om jag hade gått av och inte pratat med konduktörerna, då skulle jag inte kommit till göteborg idag. pjuuuh!

men nu är jag på G i alla fall, nu väntar shopping i storstan med Kusin och så får jag se om jag ska träffa på en kompis som bor där eller om jag gör det på söndag eller så. det märks! 
ikväll blir det utgång såklart! ska bli så J*VLA kul alltså. även huuur roligt som helst att få träffa syster och "syster";) som jag inte träffat på flera veckoooor :D detta kommer bli en SUPER helg ;)
 

kan också säga att jag sov 50 minuter i natt så köpte med mig massa PowerKing för att hålla mig vaken, men det behövs inte nu efter all stress som var med "fel tåg" o allt. haha herregud som det kan bli :D

DAX ATT BÖRJA

kanske borde börja packa.. eftersom jag inte kommer hem efter skolan imorgon och åker direkt till tåget mot göteborg :D klockan är 1 och jag har inte ens börjar haha skräll mig.. 
lägg märke till att min bebis i tungan har kommit tillbaka också hihi !!!! känner mig som mig själv igen ;)

GÖTEBORG IMORGOM

imorgon drar jag mig mot göteborg, det kommer bli så jääävla roligt! 
först möter jag upp min kusin och går på stan en sväng sen hem till Amelie och förbereder oss för utgång tagga tagga tagga! jag är sååå snugen på att festa nuu!!!